Een Houten vloer van Houters Hout: Bijzonder mooi!

Een houten vloer is puur natuur net als ons bedrijf. Open, eerlijk en gericht op vakmanschap en kwaliteit.

Houters Hout biedt een breed assortiment aan massieve vloeren, tapisparket, multiplank, laminaat en vloeren die speciaal gemaakt zijn om op vloerverwarming te leggen.

Wij werken op afspraak omdat we graag voldoende tijd voor elke klant willen hebben. Tijdens een gesprek informeren naar de specifieke wensen en praktische zaken, maar ook wordt uitgebreid gekeken naar de behandeling. Hout kan namelijk op ontzettend veel verschillende manieren behandeld worden. Elke behandeling geeft een vloer een heel eigen karakter. Zo zijn al onze houten vloeren uniek.

Wij leggen uw vloer zelf en nemen hier de tijd voor. We letten op de kleinste details. Om scherp te blijven hebben we afgelopen jaar meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschap Parketleggen. Daar zijn we op de 4e plaats terechtgekomen. Daar zijn we net zo trots op als op al onze tevreden klanten. Wij streven ernaar dat al onze klanten hun vloer bijzonder mooi vinden. 

Ook niet onbelangrijk; een houten vloer hoeft niet heel duur te zijn. Bij Houters Hout niet althans, want door zowel verkoop als bewerking in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij een goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteren.

Houters Hout is erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat wij alleen kwaliteitsvloeren leveren en u verzekerd bent van perfecte garantiebepalingen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor bij u in huis? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak (ook s avonds).

 

Veken 207-7b, Opmeer (open op afspraak)

Tel: 0226-355250 GSM: 06-47777281

info@houtershout.nl -  www.houtershout.nl